Marinela Chelaru, la marginea prăpastiei din cauza problemelor cardiace! „Există riscuri mari să mor”

 

După infarctul suferit în urmă cu doi ani, viața Marinelei Chelaru s-a schimbat radical. Vedeta a slăbit 10 kilograme după ce a fost la un pas de moarte, însă din cauza izolării la domiciliu, marea actrița a început să revină la greutatea care i-a compromis starea de sănătate, motiv pentru care acum se află, din nou, într-o situație delicată.

Marinela Chelaru a fost operată de urgență, din cauza infarctului masiv pe care l-a suferit. Din fericire, medicii au reușit să o salveze de la moarte, însă traiul ei s-a schimbat radical. Cadrele medicale i-au impus un set de reguli actriței pe care trebuie să le respecte cu strictețe, altfel nu va mai avea nicio șansă.

„Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap”, spunea Marinela Chelaru, la vremea respectivă.

La un pas de moarte din cauza pandemiei

Marinela Chelaru a primit un ultimatum din partea medicilor. Fie mai slăbește, fie riscă să sufere un alt infarct care i-ar putea fi fatal, de această dată. După ce a fost operată, actrița a topit 10 kilograme, însă odată cu intrarea în carantină, numărul pe cântar a crescut, potrivit Impact.ro.

“Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au mărturisit surse apropiate actriței pentru Impact.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest