Mario Fresh a comis-o! A încălcat toate măsurile impuse de autorități, de parcă pandemia de coronavirus nici nu există! VIDEO

 

Artiştii noştri nu se lasă intimidaţi de pandemie, aşa că au ieşit să facă puţin moda prin oraş. Cu bolidul din dotare, priviţi cum s-a dat Mario Fresh mare.

"Dau moda", dar nu doar prin haine! Cam așa vrea și Mario Fresh să ne transmită, prin imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro. Îmbrăcat lejer, într-un tricou și o pereche de pantaloni scurți ca de vară, artistul a ieșit, la plimbare, cu bolidul de lux!

Păi, Mario, dragă, toată lumea stă în casă că e stare de urgență, dar tu ai iesit să defilezi?

Și ce mai bolid de peste 100.000 de mii de euro apare în zare, Mario Fresh are cântare? Nu, nu, ci a ieșit doar până la magazin, fără mască și fără mănuși, de parcă nu ar exista coronavirus pentru el!

Și cum nu este niciodată singur, artistul a fost însoțit de un bun prieten! Cei doi au stat prea mult pe gânduri, drept urmare au urcat în mașină și și-au continuat drumul.

Dar ce ne-a atras atenția a fost felul în care arată artistul acum. Chiar așa! Mario Fresh este mai... fresh ca niciodată! Iubitul Alexiei, fiica Andreei Esca a renunțat la pletele consacrate și s-a tuns scrut! Ce e drept, nu-i stă rău deloc! Dar chiar și așa. Ce facem cu responsabilitățile cetățenești, măi, Mario?

Numărul de morți din cauza coronavirusului cresc pe zi ce trece!

Pandemia de coronavirus a făcut noi victime în România, astfel că bilanțul deceselor din cauza virusului ucigaș a ajuns la 23!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest