Mario Fresh, dur criticat din cauza stilului vestimentar: „Vă îmbrăcați toți în femei”. Imagini cu ținuta controversată! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Mario Fresh a stârnit un val de controverse din cauza stilului vestimentar pe care l-a abordat cu ocazia zilei sale de naștere. Iubitul lui Alexia Eram a fost dur criticat de urmăritori!

Ieri Mario Fresh a împlinit 21 de ani, iar așa cum era de așteptat, artistul a sărbătorit așa cum se cuvine, alături de cele mai importante persoane din viața lui. Petrecerea aniversară a avut loc într-un loc de vis, iar de toate detaliile s-a ocupat iubita lui, fiica Andreei Esca.

După ce s-a ocupat întru totul de organizarea evenimentului, Alexia Eram a făcut o vizită la coafor, s-a machiat superb și a îmbrăcat o ținută care îi flata silueta de zeiță. Iar pentru că toate privirile erau pe Mario Fresh, artistul nu s-a lăsat nici el mai prejos. Astfel că a optat pentru un costum modern de culoare roz cu motive galbene, în care părea că se simte foarte confortabil (GALERIE FOTO)

A fost dur criticat pentru alegerea făcută

Deși el a considerat alegerea outfit-ului fiind una extrem de potrivită pentru aniversarea sa, urmaritorii artistului de pe instagram nu au fost de aceeași părere. Astfel că nu puțini au fost cei care i-au criticat ținuta și au aruncat în stânga și în dreapta cu comentarii răutăcioase.

"Mai există bărbați oare sau vă îmbrăcați toți în femei", a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

Obișnuit ca lumea să vorbească, Mario Fresh nu a pus la suflet criticile oamenilor care nu îl cunosc și s-a distrat pe cinste alături de cele mai dragi persoane, la petrecerea organizată cu ocazia aniversării sale de 21 de ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest