Mario Fresh, nevoit să se despartă de familie. Părinții lui au plecat din țară definitiv/ VIDEO

 

Momente grele pentru Mario Fresh, dupa ce a fost protagonistul unui scandal monstru. Acum, artistul este nevoit să se despartă de familie. Părinții lui au plecat din țară definitiv, unde vor să înceapă o viață nouă!

Părinții lui Mario Fresh își doresc ce este mai bun pentru copilul lui. Astfel că pentru a-l putea susține financiar și pentru a-i oferi tot ce este mai bun, aceștia au luat o decizie care le-au schimbat viața în totalitate. Au plecat definitiv din țară și s-au mutat în Tenerife, unde au început o altă afacere.

Nu vă imaginați că stăteau rău la capitolul financiar, doar că au preferat să vândă pizzeria pe care o aveau în Iași și să închirieze locație. De asemenea, și spațiile pe care le mai aveau, au fost închiriate, așa că nu le-a rămas decât să își facă bagajele, să se urce în avion și să se instaleze în Tenerife.

Acum putem spune că Mario este într-adevăr pe picioarele lui și trebuie să ia cele mai importante decizii de unul singur pentru că nu are familia aproape. Și sora artistului este plecată la studii în Statele Unite, dar de câte ori are ocazia, familia se reunește.

De altfel, Mario a avut o relație foarte apropiată cu părinții săi după cum a declarat, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars.

“Eu îmi iau forța din părinți și din oamenii apropiați care mă susțin și pe care îi iubesc. Exact de 1 iunie, când eram foarte mic, tata și mama au hotărât să îmi cumpere un telefon pe care mi-l doream foarte mult de Ziua Copilului. Și atunci nu înțelegeam pentru că am crezut că de ziua mea de naștere o să mi-l dea” spunea Mario Fresh.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest