Mario Fresh, primele declarații despre scandalul cu Alex Velea: „Nu mi se pare ok”

 

Prietenia dintre Mario Fresh și Alex Velea pare că a ajuns la sfârșit! Deși cei doi au împărtășit experiențe minunate, atât în viața de zi cu zi, cât și în cadrul competiției „Asia Express”, relația lor pare că s-a deteriorat. Contactat de reporterii Antena Stars, tânărul artist a făcut primele declarații despre scandalul de proporții în care este implicat cu partenerul Antoniei.

Vestea că Alex Velea și Mario Fresh nu își mai vorbesc, a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că iubitul Antoniei a fost piatra de temelie în cariera muzicală de care se bucură acum tânărul artist.

Mario Fresh a făcut primele declarații despre presupusul război, confirmând, printre cuvinte, ruptura dintre dintre el și Alex Velea, însă fără a oferi mai multe detalii.

„Nu am cum să povestesc. Nu vreau să vorbesc pentru că nu mi se pare ok, să rămână așa. Nu știu ce se întâmplă deocamdată”, ne-a dezvăluit Mario Fresh.

Care ar fi fost motivul rupturii dintre Mario Fresh și Alex Velea

În urmă cu puțin timp, Mario Fresh anunța că nu mai are o relație de prietenie cu Alex Velea, invocând ca motiv incompatibilitatea, atât pe plan personal, cât și pe plan artistic.

“Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc… Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de socializare!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest