Mario Fresh și Jador, bătuți crunt în parcarea unui club de pe litoral! Alexia Eram, martora violențelor!

 

Mario Fresh și Jador au fost protagoniștii unui incident extrem de violent în parcarea unui club de pe litoral! Cei doi artiști au fost bătuți crunt de mai mulți indivizi la ieșirea din local, iar motivul a fost unul de-a dreptul copilăresc.

Ceea ce trebuia să fie un final de săptămână relaxant și plin de distracție pentru Mario Fresh și Jador, s-a dovedit a fi un episod neplăcut pe care nu-l vor uita pentru o bună perioadă de timp.

Mario Fresh alături de iubita sa, Alexia și cu Lino Golden au plecat împreună la mare ca să se bucure asa cum trebuie de temperaturile ridicate. Celor trei li s-au alăturat și Jador, preum și un cuplu.

Sâmbătă seară, cei șase au petrecut așa cum au știut ei mai bine și au făcut un tur prin mai multe cluburi. Spre dimineață, au decis să încheie seara de pomină într-un local de fițe din Constanța. Primul care a spart gașca a fost Lino Golden, iar ceilalți au decis să mai stea puțin la terasă.

La 7 dimineața, au hotărât să se retragă, însă mare le-a fost mirarea când un grup de atacatori a apărut de nicăieri și s-a năpustit asupra lui Mario Fresh și Jador. Cei doi artiști au fost pur și simplu stâlciți în bătaie, fără motiv, iar martora la incidentul violent a fost Alexia Eram care a încercat să aplaneze conflictul. Fiica Andreei Esca a început să țipe ca din gură de șarpe, iar strigătele ei au fost cele care i-au oprit pe atacatori.

Victimele au depus plângere la Poliție, iar anchetatorii au fost înștiințați de Alexia că în timpul agresiunii unul dintre bătăuși ar fi țipat: „Aduceți săbiile din mașină...”. Mai mult decât atât, se pare că artiștii nu ar fi interacționat în niciun fel cu agresorii în club.

„Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.

La faţa locului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, transmite IPJ.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest