Mario Iorgulescu nu mai are scăpare! A fost dat în urmărire internațională, iar decizia este definitivă!

 

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internațională, după ce a provocat un accident rutier mortal în septembrie 2019. Curtea de Apel a refuzat contestația fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, în ceea ce privește mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis un mandat de judecătorii Curții de Apel București, în dosarul în care este cercetat pentru omor, după ce a provocat un accident rutier din cauza consumului de alcool și substanțe interzise la volan. Fiul lui Gino Iorgulescu se află, actualmente, într-o clinică pentru recuperare, în Italia, potrivit informațiilor oferite de avocați.

Drogat la volan, a omorât un om

Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în Capitală, care i-a fost fatal unui tânăr, pe data de 8 septembrie 2019. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a condus sub influența alcoolului și al drogurilor, cu o viteză de peste 162 de km/ h.

Acesta s-a izbit de o altă mașină care circula regulamentar, iar șoferul autovehicului a murit me loc, din cauza impactului. În urma lui Dani Vicol, victima inconștienței lui Mario Iorgulescu a rămas o familie îndurerată și doi copii mici care vor crește fără părintele lor.  

În urma accidentului a avut de suferit și Mario Iorgulescu care a fost mutat la o clinică din Italia, pentru a se recupera cât mai repede și pentru a avea parte de cele mai bune îngriri medical. După ce a fost externat, fiul lui Gino Iorgulescu a fost mutat la un institut de reabilitare pshică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest