Mario Iorgulescu, primele declarații despre relația cu Bianca Marina

 

Mario Iorgulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Marina. Destinul a vrut să îi unească din nou, pentru că au mai fost împreună, în urmă cu aproximativ 8 ani. Cum a reușit să îi cucerească inima brunetei. A oferit detalii neștiute despre relația lor.

Când vrea ceva cu adevărat, Mario Iorgulescu nu stă pe gânduri! În exclusivitate pentru Antena Stars, fiul lui Gino Iorgulescu a mărturisit că nu mai suporta singurătatea și a găsit-o pe Bianca Marina pe Instagram, după ce și-a făcut un nou cont.

Mario Iorgulescu i-a dat mesaj brunetei, iar de atunci au început să vorbească din nou. Deși au format un cuplu, acum susține că în urmă cu 8 ani nu observa că Bianca Marina era îndrăgostită.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor) ! Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine” a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.


În prezent, Mario Iorgulescu își dorește o relație sănătoasă și serioasă cu iubita lui. Ba chiar mai mult, acesta este dispus să aibă grijă și de copilul pe care Bianca Marina îl are alături de Steliano Filip.

Mario Iorgulescu vrea să facă un copil cu partenera lui. Momentan, cei doi au discutat numai online, pentru nu au putut să se întâlnească din cauza faptului că el se află în Italia, la spital.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu (n.r cum reușesc să se vadă)! Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem...”, a adăugat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest