Mario Iorgulescu și Bianca Marina, cel mai nou cuplu din showbiz

 

Povestea dintre Mario Iorgulescu și Bianca Marina nu începe acum, așa cum v-ați aștepta, ci încă de acum foarte mulți ani. Cei doi au format un cuplu și în urmă cu 8 ani, când ieșeau foarte des împreună.

Mai mult decât atât, se știe despre o scenă dintre cei doi, care a avut loc la o petrecere și a dus la despărțire. Erau la Snagov, la vila lui Mario Iorgulescu, iar Bianca Marina, supărată că acesta nu o băga suficient de mult în seamă, a decis să-i spună lui Mario că ori o bagă în seamă ori pleacă. În acel moment, acesta a întrebat-o dacă vrea să-i cheme și un taxi. În acest fel s-ar fi produs ruptura dintre cei doi, la acel moment.

Bianca Marina a mers la Steliano Filip și restul poveștii este cunoscut, sau aproape tot restul poveștii pentru că, conform surselor noastre, Bianca Marina ar fi fost foarte nefericită în mariajul pe care l-a avut cu fotbalistul, cel puțin pe finalul acestuia. Se spune că sportivul ar fi pierdut o sumă mare de bani la jocurile de noroc și din cauza aceasta nu și-ar mai fi putut îndeplini îndatoririle de soț și de tată.

Povestea noastră însă, între Mario și Bianca, a început recent, când cei doi au reluat legătura. Se pare că Mario Iorgulescu este mai îndrăgostit ca niciodată și își dorește să-și facă iubita fericită. Este pregătit să aibă grijă nu doar de copiii pe care ar putea să-i aibă împreună, ci și de copilul pe care Bianca Marina îl are cu Steliano Filip.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest