Mario Joy a devenit părinte spiritual, iar acum vrea să fie tată: „Noi ne dorim o fetiță”

 

Artistul a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește să fie tată de fetiță în cel mai scurt timp.

 

Mario Joy vrea ca soția sa să devină însărcinată cât mai repede. Dorința de a avea un copil s-a dezvoltat și mai tare de când a devenit naș. Artistul a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că își dorește să devină tătic de fetiță în cel mai scurt timp posibil, însă consideră că totul ține de divinitate.

 

„Nu ne facem planuri, cu chestiile astea nu prea îți faci planuri, dar oricum ne dorim să ne binecuvânteze și pe noi Dumnezeu cât mai curând, dar când o fi, o fi. Noi ne dorim o fată, acum ce vrea Dumnezeu, să fie sănătos, asta e important, dar noi ne dorim o fetiță”, a mărturisit Mario Joy, pentru Antena Stars.

 

Cântărețul și soția lui au fost nași de botez pentru prima oară în viață. Cei doi au devenit părinți spiritual pentru o fetiță, Anastasia. Evenimentul a avut loc în Moldova, la Suceava, într-o biserică veche de peste două secole și jumătate.

 

„Duminică am fost naș, de fapt am fost pentru prima oară naș, prima mea finuță (...) E frumos să creștinezi un copil, un suflet, chiar ne-am bucurat și suntem acum părinți spirituali și o iubim pe finuța noastră, Anstastasia, că așa o cheamă”, a adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest