Mărioara Man Gheorghe, sfaturi pentru fetele ei: „Când soțul e nervos să știi să-l lași”

 

Mama Elenei Gheorghe a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că și-ar dori ca familia să crească numeric, în consecință i-a transmis un mesaj fiului ei, Costin.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Mărioara Man Gheorghe a dezvăluit că își dorește foarte tare ca actuala parteneră a băiatului ei, Costin, să-i devină noră. Interpreta consideră însă că totul depinde de voia lui Dumnezeu, pentru că acesta este cel care stabilește totul în lume, în opinia femeii.

 

„Îți dai seama că l-am sfătuit pe Costin să se poarte foarte bine și foarte frumos. Maria este o fată minunată și o iubim, ne este dragă. N-ai cum să nu primești așa o fată bine crescută, cu bun simț, minunată, nu mai zic de frumusețe. Ea este un om extraordinar, minunat, ne este dragă, mai ales că o cheamă și Maria, ca pe mine. Sunt fericită că a venit în familia noastră, deocamdată este prietena lui Costin, dar noi ne rugăm la Dumnezeu să facă cum știe El, că numai El le rânduiește la fiecare familie. Numai Dumnezeu știe cum este bine, deși îmi doresc să fie împreună. Sigur că da, o vreau ca noră!'', a declarat Mărioara Man Gheorghe, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Totodată, Mărioara Man Gheorghe le-a trasat fetelor ei modul în care trebuie să se comporte cu partenerii lor:  “În primul rând să-și iubească soțul, că doar d-aia s-au măritat și oricum ele își iubesc partenerul de viață. Să știe să fie diplomate, atunci când soțul este nervos să știi să-l lași. Să îi vorbești frumos, să fii drăguță cu el, să fii amabilă să-i preiei din greutate. După ce îi trec toate acestea poți să-i spui și tu ceva dacă ai de spus, dar nu în momentele în care el este îngreunat și nervos.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest