Marioara Zăvoranu ar putea fi deshumată? Adevărul a ieşit la iveală

 
+2 click pentru
galerie

Răsturnare de situaţie! Mărioara Zăvoranu ar putea avea parte de încă o slujbă de înmormântare, asta după ce au apărut speculaţii cum că urmează să fie deshumată.

Mărioara Zăvoranu nu are linişte nici pe lumea cealaltă. La doar două zile de la înmormântare, au apărut zvonuri că mama Oanei va fi deshumată pentru a avea parte de o nouă slujbă. Răzvan, fostul iubit al Oanei, face lumină!

"Nu s-a pus problema de deshumare. Din punctul Oanei de vedere şi a tuturor, înmormântarea a fost făcută ca la carte. Nu se pune problema absolut deloc de dezgropare. Eventual dacă ei vor considera, apropiaţii doamnei Zăvoranu. O slujbă...încă o slujbă cu un preot oficial, poate se va face, însă nu ştiu în ce măsură se va putea face având în vedere că un preot oficial nu va avea voie să intre într-un cimitir privat. Deci va fi din nou aceeaşi problemă," a spus fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Răzvan Dumitrescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Culmea, dacă Oana şi-ar dori o slujbă oficiată de slujitori ai Bisericii Ortodoxe Române, ar putea întâmpina greutăţi!

"A fost dată o circulară de către patriarhie şi niciun preot oficial al Patriarhiei Române nu poate intra într-un cimitir privat. Asta este foarte ciudat," a mai adăugat Răzvan.

Urmăriţi imaginile de mai sus!

Foto: Captură Antena 1

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest