Marisa Paloma, externată împreună cu fetița! „Ceva mai frumos și mai pur nu am văzut în viața mea!”

 

La trei zile de la naștere, vedeta a primit acceptul medicilor să-și ducă fetița acasă.

 

Marisa Paloma a fost externată de la maternitate, acolo unde a născut primul ei copil. Ea a ajuns acasă, unde este în formulă completă alături de iubitul ei Liviu Stanciu și de fetița lor. Ea nu a ezitat să împărtășească toate trăirile avute cu marea comunitate de internauți pe care și-a format-o.

 

Astfel, în cadrul unui story, Marisa Paloma a transmis că toată lumea din familie e fericită, dar mai durează puțin până când se acomodează cu rolul de mamă, dar și cu casa ei în această formulă. "Suntem bine acum, sănătoși, fericiți dincolo de limite și nerăbdători pentru ceea ce va urma. Am ajuns acasă. Îmi trebuie cel puțin câteva zile, o săptămână să mă acomoez cu mediul de acasă în această formulă nouă, după care promit să vă povestesc toată experiența mea. (...) Efectiv parcă s-a scurs un an în doar câteva zile.", a mărturisit Marisa Paloma pe Instagram.

 

Marisa Paloma a primit foarte multe mesaje în legătură cu numele fetiței sale, astfel că fanii au fost curioși să afle la ce nume s-a gândit și ce decizie a luat. Legat de acest aspect, vedeta a fost puțin reținută, astfe că a explicat comunității sale de pe Instagram că momentan nu o să dezvăluie acest lucru, însă vor afla în cel mai scurt timp.

 

"Asta mică este un înger. Ceva mai frumos și mai pur nu am văzut în viața mea pe această planetă. M-a ajutat extrem de tare faptul că este foarte cuminte și că a reușit să stimuleze lactația după primele două zile. O să vă povestesc totul curând. O să anunțăm și numele cât de curând.", a spus vedeta.

 

La data de 4 decembrie, Marisa Paloma a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece de la doctorii care au avut grijă de ea. Copila are 3.550 kg și 51 cm.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest