Marius Elisei, detalii despre noua iubită: ”Eu o serveam pe ea, era clientă”

 

Fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit că o știa pe actuala parteneră de acum 20 de ani. Ce alte mărturisiri exclusive a mai făcut la Antena Stars.

 

Marius Elisei și-a refăcut viața mai repede decât se aștepta oricine. La doar o zi după ce a păsăsit casa în care locuia cu Oana Zăvoranu, fostul soț și-a găsit o nouă parteneră. El a mărturisit că o știa pe actuala iubită de 20 de ani, de când lucre la un magazin pe care-l avea sora lui. Însă atunci nu a depășit relația de angajată – clientă.

 

Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucram la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu mă mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

 

Cum Marius Elisei a distribuit în spațiu public o imagine în care apar mâinile fetiței lui Isabela și ale noii iubite, firesc se pune întrebarea care este relația dintre cele două. Fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit că Isabela și iubita lui se înțeleg perfect. "Pe 24, chiar de ziua mea. Am avut o zi de naștere cu multe întâmplări plăcute. A fost zi care a trecut rapid. Toți trei ne-am simțit atât de bine. Va veni momentul când o să ne afișăm”, a spus fostul soț al Oanei Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest