Marius Elisei, detalii exclusive la Antena Stars despre relația cu Oana Roman: „Dacă voiam să se afle…”

 

Ultimele declarații ale Oanei Roman și o postare a lui Marius Elisei i-a pus pe gânduri pe urmăritorii celor doi.

 

Recent, la Xtra Night Show, Oana Roman a declarat că relația cu Marius Elisei nu merge chiar atât de strălucit. Marius Elisei a postat un anunț pe rețelele de socializare și a mărturisit că a aflat câteva lucruri în viața. Postarea lui i-a pus pe gânduri pe internauți, care au crezut că ar fi vorba despre relația cu Oana Roman. Bărbatul a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars despre postarea pe care am făcut-o pe rețelele de socializare și a mărturisit că nu are legătură cu partenera lui de viață. Marius Elisei susține că relația lui cu Oana Roman este una bună.

 

„Dacă voiam să se afle, spuneam exact . am spus în mare. Nu este ceva concret. Am spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, relația cu Oana merge perfect. Suntem bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret dacă vom merge în vacanță”, a declarat Marius Elisei, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Oana Roman a mărturisit într-un interviu de la ce apar problemele între ea și iubit. ”Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare.”, a declarat Oana Roman, potrivit unica.ro.

 

Marius Elisei și Oana Roman au divorțat în 2021, iar la câteva luni de la despărțire, cei doi și-au mai dat o șansă. Deși mulți credeau că relația lor merge foarte bună, Oana a dat de înțeles că lucrurile nu sunt tocmai strălucite între ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest