Marius Elisei, lăsat în stradă cu copil cu tot! Reproșuri la adresa Oanei Roman: „Căutăm variante!”

 

Marius Elisei s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare că se confruntă cu o situație delicată: nu a mai putut intra în casă cu Isabela!

 

O escapadă la locul de joacă s-a încheiat cu ceva nervi pentru Marius Elisei și fata lui Isabela. După ce s-au săturat de joacă, cei doi au vrut să se ducă acasă, mai ales că fetița avea și ceva nevoi fiziologice. Surpriză, însă: Oana Roman plecase de acasă, iar cei doi nu-și luaseră cheile după ei. Mai mult, Oana Roman nici nu a răspuns la telefon. Toată această întâmplate, Marius Elisei a simțit nevoia să o împărtășească urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

 

„Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză... Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea.'', a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare.

 

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei este una marcată și de o serie de momente tensionate. Puse pe seamă, recent, de fiica Mioarei și a lui Petre Roman, pe lipsa de comunicare din cadrul cuplului. Oana Roman s-a destăinuit la Xtra Night Show: „El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne este mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit.

Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie.

Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest