Marius Niculae, șocat de obiceiurile fostului coleg Cristiano Ronaldo: „Făcea antrenament și în cameră, asta mă și deranja!”

 

În perioada de glorie de la Sporting Lisabona, fostul internațional român l-a luat sub protecția lui pe tânărul Cristiano Ronaldo. Marius Niculae a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre momentele petrecute împreună cu super-starul mondial.

 

Între anii 2001 – 2003, Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost coechipieri la Sporting Lisabona. În fapt, românul se afla în vârful carierei, în timp ce portughezul, pe atunci în vârstă de 16 ani, abia ce făcea primii pași în fotbalul mare, fiind promovat la prima echipă a alb-verzilor de Ladislau Boloni. Și, atât de tare i-a plăcut internaționalului român de tânărul portughez încât a acceptat să fie coleg de cameră cu puștiul de 16 ani.

 

La Antena Stars, Marius Niculae a povestit că nu era chiar atât de plăcut să stai în cameră cu Cristiano Ronaldo, pentru că acesta nu contenea cu antrenamentele. Se pregătea inclusiv în perioada în care ar fi trebuit să se odihnească. ''Ronaldo era în acea perioadă mândru că stă cu mine pentru că eu făceam parte din cel mai bun atac al Europei la acea vreme. Era un tip simplu, foarte multe coșuri pe față, era și vârsta pentru că avea 16 ani, dar foarte talentat. Cristiano făcea antrenament și în cameră, asta mă și deranja pentru că făcea zgomot, iar în al doilea rând mi se părea exagerat pentru că trebuie să-i dai organismului și timp de odihnă, ceea ce nu făcea'', a declarat Marius Niculae pentru Antena Stars

 

La Antena Stars, Marius Niculae a vorbit și despre accidentarea care i-a umbrit cariera: ''Accidentarea a cauzat mult evoluției mele, pentru că am simțit că nu mai am aceleași calități. În primul rând, viteza se pierde foarte mult. 90% muncă și 10% talent, pentră că eu am cunoscut de-a lungul carierei mele, mai ales la copii și juniori, probabil jucători mult mai talentați decât mine, dar nu au fost serioși, nu au muncit destul și s-a dovedit că munca bate talentul''.

 

Fostul fotbalist a jucat o lungă perioadă de timp la Dinamo, a mai evoluat pentru Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, Shandong Luneng, Hoverla Uzhhorod şi Şanliurfaspor. Pentru echipa naţională de fotbal a României, Marius Niculae a bifat 43 de meciuri şi a marcat 15 goluri. La Sporting Lisabona, Niculae a jucat în 75 de partide, marcând 20 de goluri și oferind 6 asisturi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest