Mark Stam are coronavirus! Și-a făcut testul din curiozitate, fară să aibă vreun simptom!

 

Mark Stam are coronavirus! Artistul a fost confirmat pozitiv cu virusul de temut, după ce și-a făcut testul dintr-o simplă curiozitate, fără să aibă vreun simptom.

Mark Stam a fost luat prin surprindere când a aflat că testul pe care l-a făcut doar din curiozatate, pentru COVID-19, este pozitiv! Cântărețul din Republica Moldova a dezvăluit că nu a avut niciun simptom specific virusului, mirarea fiind cu atât mai mare când a aflat rezultatul.

Mark Stam se afla de două luni în Republica Moldova și a revenit în România pentru a-și continua proiectele artistice. Iar pentru că țara sa natală se afla în zona galbenă, artistul a decis să își facă singur testul, atât pentru propria sănătate, cât și pentru siguranța celor din jurul lui.

Cum se simte artistul

Pentru că rezultatul testului a ieșit pozitiv, Mark Stam va sta în izolare, în propria locuință. Pentru că este asimptomatic, artistul nu va avea nevoie de spitalizare, însă trebuie să respecte cu strictețe tratamentul medicamentos prescris de medici. 

Cine este Mark Stam

Mark Stam a devenit celebru în industria muzicală din România, după lansarea piesei „Doar Noi”, în colaborare cu Alina Eremia. Ulterior, artistul de peste Prut a făcut furori și cu alte piese precum „Impar” sau „Vina mea” care au petrecut 20 de săptămâni în topurile radio.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest