Marş pe două roţi în memoria lui Adrian Iovan! Fosta soţie, Romaniţa Iovan, a organizat totul

 

Romaniţa Iovan nu l-a uitat pe fostul soţ mort în tragedia din Apuseni. Creatoarea de modă a organizat un marş pe două roţi în memoria lui Adrian Iovan.

Marşul a fost iniţiat de Romaniţa Iovan şi a început din apropierea kilometrului 0 al Capitalei, terminându-se în faţa statuii Aviatorilor.
Adrian Iovan era un împătimit al motoarelor, motiv pentru care Romaniţa a hotărât să facă această comemorare pe două roţi. În plus, cununia a fost făcută într-un mod similar: au ajuns la starea civilă pe două roţi.

"E foarte important pentru noi să ne aducem aminte de Adrian şi să-l comemorăm. Pe 20 Iulie este Ziua Aviaţiei Române. Ne-am dus la Cununia Civilă pe motor. Acel motor este în momentul de faţă puţin defect, dar va fi reparat şi ne vom organiza anul viitor. Unul dintre băieţi îl va folosi", a mărturisit Romaniţa exclusiv pentru Antena Stars.

Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei, care s-a stins într-un accident aviatic
Romaniţa Iovan este o creatoare de modă şi femeie de afaceri din România. În anii '80, a fost un celebru manechin şi fotomodel la centrul ed creaţie UCECOM. În 2003, Romaniţa s-a căsătorit cu Adrian de care ulterior, a divorţat. Adrian Iovan a murit la 20 ianuarie 2014 ca urmare a unui acccidentul aviatic.

Potrivit autorităţilor, avionul de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander a executat o aterizare forțată în Munţii Apuseni, la o altitudine de circa 1400 m, lângă localitatea Petreasa, la limita dintre judeţele Cluj şi Alba. Avionul, pilotat de Iovan, transporta o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În accident au murit pilotul și studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul şi patru medici au fost răniți.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest