Martorul accidentului lui Dan Condrea vorbeşte! "Avea capul adânc îngropat în pământ"

 

Martorul accidentului şi persoana care a apelat la urgenţe a fost astăzi chemată la audieri. La ieşire, femeia a mărturisit cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat totul.

După ce accidentul în care patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a pierdut viaţa, au apărut nenumărate ipoteze despre faptul că totul ar fi fost regizat, sau că ar fi fost vorba de o sinucidere. Persoana care a sunat la 112 a fost chemată la audieri şi a dezvăluit moment cu moment ce a văzut.

"El m-a depăşit în viteză. Nu eram în sate, eram în câmp. Sunt aproape zece kilometri de câmp. Era doar el în maşină. A încercat să redreseze maşina, poate vorbea la telefon şi a văzut că a pierdut controlul maşinii. Eu n-am văzut accidentul, am văzut doar că a dispărut de pe stradă şi m-am gândit la bubuitura pe care o auzisem cu câteva secunde în urmă. Nu cred că un om, orice ar fi făcut, îi spune copilului "vin să te iau" şi mă duc să mă omor. Dacă vrei să-ţi iei la revedere de la un copil îţi iei totuşi altfel. Nu era nicio urmă de sânge. Airbag-urile le-am văzut şi eu. Pe faţă poate. Nu am pus mâna pe capul lui, îl avea îngropat în pământ foarte mult. Nu avea buletin, avea doar permis. Poliţistul a luat permisul şi a transmis totul prin staţie", a mărturisit femeia jurnaliştilor.

Moartea patronului Hexi Pharma
Dan Condrea a murit în după-amiaza zilei de 22 mai într-un accident petrecut pe drumul judeţean 101 A, între localităţile Tamaşi şi Buftea.

Scandalul dezinfectanţilor şi Hexi Pharma
Firma Hexi Pharma este implicată în scandalul dezinfectanţiilor din spitale şi este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General. Acuzaţiile aduse sunt zădărnicirea combaterii bolilor şi falsificare de produse. După testele solicitate de Guvern, s-a ajuns la concluzia că dezinfectanţii produşi de Hexi Pharma erau diluaţi de mii de ori, fapt pentru care compania şi-a prezentat scuze.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest