Albert, tatăl tău e un erou! "Adrian Iovan m-a rugat să îl scot dintre fiare. Lui îi datorez viaţa!"

 
+2 click pentru
galerie

Medicul Radu Zamfir este cel care a anunțat la 112 faptul că avionul în care se afla împreună cu mai mulţi colegi a aterizat forţat în drum spre Oradea, unde echipa urma să efectueze o prelevare de organe. Tot el a acordat şi primul ajutor colegilor săi răniţi mai grav.

Medicul supravieţuitor a făcut o serie de declaraţii cutremurătoare. Abia abţinându-se să nu lacrimeze, Zamfir a povestit cum Adrian Iovan a rămas captiv între fiare şi i-a cerut până să-şi piardă cunoştinţa să-l scoată de acolo.

"Lucrurile s-au desfăşurat aşa cum trebuia. Toată lumea şi-a dat silinţa să facă tot ce putea. Am încercat să îl descarcerez pe Iovan. M-a rugat să il scot. Eu am incercat să transmit coordonatele. Eu am mers susţinut de cineva. Nu ştiu dacă am fost primul scos. Eram îmbrăcat în haine civile. Avionul a pierdut un motor. Cred că toţi colegii mei au avut un moment de absenţă. Eu m-am considerat mai putin vătămat şi am folosit pături sa ne acoperim. Am purtat un echipament de motocicleta, culmea ironiei. Am transmis coordonatele de pe GPS imediat ce le-am aflat. Cum am văzut că cineva nu are nevoie de mine, m-am ocupat să dau telefoane. Domnul Iovan a fost preocupat să menţină avionul. Aveam centurile puse. Dacă nu ajungeau salvatorii mai repede, probabil leşinam şi eu. Îi datorez viaţa lui Adrian Iovan", a declarat unul dintre medicii supravieţuitori.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest