Mărturisirile cutremurătoare ale Adelei Popescu: Fiul ei a avut nevoie de îngrijire medicală de urgență

 

Adela Popescu, una dintre cele mai iubite vedete din România, a povestit cu emoție despre experiența dificilă prin care a trecut în urmă cu câteva luni, când a ajuns cu fiul ei cel mic la spital, de urgență. În exclusivitate pentru Antena Stars, Adela a dezvăluit că băiețelul ei a avut o erupție destul de agresivă pe piele și că acesta a fost motivul pentru care a fost internat.

„Nu puteam nici să verbalizez durerea pe care o simțeam și îngrijorarea. Când copilul tău este în pericol, nu există nimic care să concureze cu asta, de niciun fel, adică nici măcar fericire nu e atât de intensă cum e durerea, ca intensitate mă refer”, a mărturisit Adela, arătând astfel cât de copleșitor poate fi sentimentul de frică pentru sănătatea copilului.

În ciuda faptului că această experiență a fost una extrem de dificilă, Adela Popescu a reușit să rămână puternică și să ofere tot sprijinul necesar fiului său în timpul internării. „Nu a fost nimic grav, dar pentru mine a fost teribil. Îmi imaginez cum se simt mamele care sunt cu cei cărora li se pune viața în pericol”, a mai adăugat ea.

În final, Adela Popescu a împărtășit această experiență emoționantă cu publicul său, subliniind importanța sănătății și a faptului că trebuie să ne acordăm timp și atenție pentru a ne asigura că suntem sănătoși și putem fi alături de cei dragi în momentele dificile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest