Măsoară-ţi pulsul timp de 30 de secunde şi afli dacă ai probleme cu tiroida

 

Atenţie! Ştiai că alergiile la factorii de mediu şi sensibilităţile alimentare pot da peste cap funcţia glandei tiroide? Cu afli dacă ai probleme cu tiroida cauzate de aceşti doi factori? Verifică pulsul pe partea interioară a încheieturii mâini, chiar sub degetul mare! Potrivit secretele.com, aşa îşi vei da seama cdacă tiroida funcţionează corect, dar şi ce alimente sau factori de mediu ar trebui să eviţi.

Cum verifici pulsul

 1. Apăsa artera uneia dintre mâini cu 2 degete ale mâinii opuse.).
 
 2. Nu folosi niciodată degetul mare, deoarece are propriul sau puls.
 
 3. Număra bătăile timp de 30 de secunde, apoi înmulțește rezultatul cu 2. Numărul obținut este numărul bătăilor pe minut.
 
 Interpretarea rezultatelor:
 
 1. Dacă pulsul este constant (plus/minus 1 sau 2 bătăi) timp de 3 zile consecutive, atunci tiroida ta este perfect în ordine, ceea ce înseamnă că nu există alergeni alimentari în dieta care să îi compromită funcționarea.
 
 2. Dacă pulsul măsurat la statul în picioare este mai puternic decât pulsul măsurat la statul pe scaun, este semn că ai putea avea alergii alimentare sau sensibilitate la anumiți factori de mediu.
 
 3. Dacă pulsul zilnic maxim diferă de la o zi la alta cu mai mult de 4 bătăi, înseamnă ori că ai o anumită sensibilitate la alimente sau la mediu, ori că suferi de o infecție.
 
 4. Dacă pulsul sare peste pragul median maxim cu 6 bătăi pe minut după ce consumi un anumit aliment, este clar că ai intoleranță la acel produs sau la un anumit ingredient al sau.
 
 5. Dacă dimineața, imediat după trezire, măsurătoarea înregistrată nu este cea mai scăzută dintre valorile măsurate în decursul zilei anterioare, acest lucru poate indicăa existența unui alergen de mediu în casă. S-ar putea să fii alergic la praf, acarieni, sau alți factori alergenici din mediul în care dormi – parfum, saltea, pernă, etc.

Foto: secretele.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest