Matei Dima, despre cum i-a fost afectată potența din cauza tratamentelor împotriva căderii părului: „Mi-a luat un an să accept”

 

Încă de la 18 ani, Matei Dima s-a confruntat cu probleme mari în ceea ce privește căderea părului. Dornic să stopeze începutul de calviție, Bromania a apelat la fel și fel de tratamente care i-au afectat, în cele din urmă, viața sexuală.

Matei Dima a dat cărțile pe față și a dezvăluit că pierderea podoabei capilare încă de la vârsta majoratului a reprezentat un real șoc. Producătorul de filme a recunoscut că a avut mari complexe atunci când și-a dat seama că începe să chelească, astfel că a apelat la tratamente care promiteau să oprească procesul.

„Eu de la 18 ani am început să chelesc, de când am plecat în America- asta poate să fie o legătură cu alimentația sau suferința de a fi departe de casă, dar atunci am început să chelesc și am avut cred că un an în care nu am recunoscut. Prima etapă e că nu vrei să recunoști că ți se poate întâmpla asta, spui că e „din aer”, a povestit Matei Dima în emisiunea „Welcom as in aor hom”.

Numai că efectele adverse s-au arătat mai repede decât beneficiile produsului, astfel că Matei Dima s-a văzut obligat să renunțe la tratamente după ce a început să aibă parte în viața sexuală din cauza lor.

„Am luat un medicament, era singurul medicament care dădea rezultate, gen îți oprea căderea părului, dar avea contraindicații și probleme pe partea sexuală. Când am început să experimentez problemele astea în viața sexuală am zis că mai degrabă chel, dar funcțional. Nu era greu de ales. Mi-a luat un an de zile să accept chestia asta și după aia nu am mai avut nicio problemă”, a mai povestit Matei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest