Matilda Pascal Cojocărița, mesaj sfâșietor: ”Drum lin către stele!”

 
+2 click pentru
galerie

Cântăreața de muzică populară trece prin clipe grele, după ce a suferit o pierdere uriașă. „De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a desparțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit!”

 

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu după ce fostul său soț, tatăl băiatului său, s-a stins din viață. Cântăreața a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care a avut numai cuvinte pozitive la adresa lui Ioan Cojocărița. Cei doi divorțaseră, dar au rămas într-o relație de prietenie.  

 

Matilda Pascal Cojocărița a postat o poză alb-negru cu Ioan Cojocărița și fiul lor, Alin Pascal. Imaginea a fost însoțită de un mesaj ce le-a dat fiori internauților. A vorbit atât de frumos despre fostul ei soț, încât i-a făcut să lăcrimeze pe fanii din mediul online. „Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie. OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pămant, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață', a scris Matilda Pascal Cojocărița pe Facebook

 

Cântăreața de muzică popular s-a arătat marcată de moartea fostului ei soț, spunând că de această dată a fost despărțită definitive de Ioan Cojocărița, căruia i-a dorit „drum lin către stele”. „De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a desparțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!', a mai scris Matilda Pascal Cojocărița.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest