Maximilian, răvăşit de moartea tatălui său! A ridicat trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader VIDEO PAPARAZZI

 
+2 click pentru
galerie

Clipe teribile pentru Maximilian Toader! Fiul lui Marcel Toader a ajuns, în cursul dimineţii de luni, la IML, pentru a ridica trupul neînsufleţit al celui pe care l-a iubit din tot sufletul.

După ce a aflat tragica veste, că tatăl său a murit sâmbătă, într-o manieră subită, Maximilian Toader a preluat frâiele în tot ceea ce priveşte organizarea ceremoniei de luat rămas bun a tatălui. Vizibil afectat de pierderea tatălui, tânărul, îmbrăcat în haine de doliu, a apărut la IML pentru a se ocupa de toate cele necesare ultimului drum al tatălui său.

În cursul zilei de astăzi, între orele 13 şi 14, cei care l-au iubit şi apreciat pe Marcel Toader îşi pot lua rămas bun de la acesta, la capela cimitirului Bellu, conform anunţului făcut chiar de fiul acestuia. Ulterior, trupul neînsufleţit va fi dus la Constanţa, miercuri, în satul Cumpăna, acolo unde va avea loc înmormântarea.

Marcel Toader a murit în urma unui infarct, la numai 56 de ani. Tragedia a avut loc sâmbătă, în timp ce se afla la masă, acasă la un prieten. Din păcate, în urma celor 45 de minute, de resuscitare, medicii nu l-au mai putut salva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest