Medicii care îl îngrijesc pe fratele lui Florin Salam, acuzați de rasism: “Ne-au spus să mergem la ghicitoare”/ VIDEO

 

Florin Salam lansează acuzații grave la adresa medicilor care îl îngrijesc pe fratele lui! Manelistul și familia acestuia au dezvăluit cum cadrele medicale nu îi acordă atenție rudei lor din spital, din cauza etniei.

Familia fratelui lui Florin Salam face acuzații grave referitor la modul în care se comportă cadrele medicale cu ruda lor. Sora artistului susține că deși a încercat să vorbească de nenumărate ori cu medicii pentru a fi pusă la curent cu starea de sănătate a fratelui său, s-a lovit de un zid de indiferență și de aroganță din partea acestora.

Nimeni nu comunică cu noi. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân și să auzim că ne cheamă să spună: ”Gata, este pe ultima fază”? Nu trebuie să știm, indiferent de situație, ce se întâmplă cu el. E durerea noastră. (...) Am încercat cât se poate să fim de educați. Le-am zis: <Puteți să ne spuneți ce se va întâmpla? Când va ieși?> Vă dați seama, speranța noastră asta este”, a declarat sora manelistului.

Mai mult de atât, atât Florin Salam, cât și sora manelistului au dezvăluit că au fost insultați și din cauza etniei. Cei din spital le-au spus că dacă sunt țigani să meargă la ghicitoare și să le spună dacă fratele lor va scăpa, dacă tot sunt atât de interesați de starea lor de sănătate!

”Ne-au întrebat: ”Sunteți țigani?” Le-am zis că da. Și au zis: ”Atunci mergeți la ghicitoare să vă ghicească dacă va scăpa”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest