Medicii i-au pus mâna în ghips lui Leonard Miron! „Trebuie să stau șase săptămâni cuminte”

 

Fostul prezentator TV a dezvăluit în exclusivitate pentru telespectatorii Antena Stars cum a avut loc accidentul, dar a găsit și jumătatea plină a paharului.

 

Lucian Miron, fost angajat la TVR, acum director pe un vas de croazieră, a avut parte de o întâmplare mai puțin fericită într-o dimineață. Când se îndrepta spre sala de mese pentru micul dejun s-a împiedicat, a numărat mai repede vreo 4-5 scări, așa că a ajuns pe mâna medicilor, cu mâna ruptă și cu o coastă fisurată. Vedeta a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum a căzut.

 

„Mama îmi spunea că am fost singurul copil din bloc care nu și-a rupt niciodată o mână, un picior, că eram cuminte, dar și grijuliu. Uite că la bătrânețe… A trebuit să ajung la București că aveam niște probleme administrative de rezolvat, iar dimineață m-am trezit foarte devreme și m-am grăbit să ajung la micul dejun al hotelului la care eram cazat, însă nu mi-am dat seama până la vârsta asta că mai întâi trebuie să te trezești și apoi să cobori. M-am împiedicat și am alunecat vreo 4-5 trepte. Mi-am rupt la mână ceva și am o coastă fisurată. Am luat un taxi și m-am dus la spital. Trebuie să stau șase săptămâni cuminte.”, a declarat Leonard Miron.

 

Fostul om de televiziune a văzut însă și jumătatea plină a paharului după incidentul nefericit. În perioada în care e cu mâna în ghips, Miguel, partenerul său, va fi cel care va sta mai mult în bucătărie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest