Medicii nu-i dădeau nicio şansă! Cum a învins Dorel Vişan boala la ficat! A apelat la o metodă nemaîntâlnită VIDEO

 

Dorel Vişan a trecut prin momente cumplite! Invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” actorul a vorbit fără menajamente despre povestea vieţii sale, cât şi despre cum a reuşit sa combată boala cronică.

Dorel Vişan s-a vindecat de boala sa cronică de ficat cu puterea minţii! După ce în urmă cu câţiva ani a fost diagnosticat cu hepatită cronică virală, artistul a căutat terapii alternative şi soluții miraculoase de a se vindeca. Lucru pe care l-a şi obţinut. În trei săptămâni, metodele au dat roade, iar acesta s-a vindecat în totalitate de boala necruţătoare. Surpriza a venit imediat la sosirea rezultatelor analizelor sale.

„În India a fost un mare înţelept care spunea aşa: Dacă ai o suferinţa şi există o cale de a scăpa de ea, nu trebuie să îţi faci probleme. Urmăreşti calea respectivă şi ai scăpat, dar dacă nu există nicio cale de a scăpa de ea, atunci nu are rost să îţi faci probleme. (...) Niciodată nu am vorbit despre viaţa mea intimă, nu le expun. Eu am avut o mare suferintă, soţia mea s-a îmbolnăvit foarte tânără. Avea 48 de ani şi a plecat. Am avut o cădere psihică, rămăsesem cu copiii, în urmă cu 26 de ani. Această cădere psihică o au foarte mulți oameni, din cauză că noi nu mai înţelegem că nu putem trăi unii fără ceilalţi, iar dezvoltarea noastră nu se face prin nou, ci prin ceilalţi. Şi am avut o cădere psihică şi unde poţi sa te aduni? În băutură care te distruge. M-am întâlnit cu o prietenă care mi-a zis „de ce faci asta? Nu e bine. Trebuie să mergi să înveti o metodă de autoapărare împotriva stresului, metoda Silva. Care este foarte bună și a zis: imaginează-ţi că ai fi murit tu şi nevastă-ta ar fi trăit. Ce s-ar fi întâmplat? Se chinuia înfiorător. Ai văzut? Tu i-ai oprit chinul prin această longevitate a ta, dar problema este că o jeleşti. Şi de aici a pornit! Eram spre ciroză/. De la 1 la 10 eram la 7. Atunci am plecat şi am învăţat foarte multe lucruri în India, Tibet, Japonia. Eu am vorbit cu ficatul, l-am luat în braţe şi l-am mângâiat.” a mărturisit Dorel Vişan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest