Meghan Markle a pierdut prima „bătălie” din instanță cu editura pe care a dat-o în judecată! Trebuie să plătească 67.000 de lire sterline

 

Lovitură sub centură pentru Meghan Markle! Fosta ducesă de Sussex trebuie să plătească 67.000 de lire sterline, după ce a pierdut prima „bătălie” cu editura pe care a dat-o în judecată, din cauza publicării unei parte a scrisorii pe care i-a trimis-o tatălui ei.

Meghan Markle nu a avut câștig de cauză după ce a dat în judecată editura din spatele publicațiilor Mail și MailOnline, după ce cele din urmă au scris un articol în care era prezentată o parte dintr-o scrisoare pe care fosta ducesă de Sussex i-a trimis-o parintelui său, potrivit Daily Mail.

Meghan Markle a fost de acord să plătească suma de judecată, pentru a păstra identitatea ascunsă a celor cinci prietene ale sale care au vorbit cu revista People despre scrisoarea pe care i-a trimis-o tatălui său.

Avocații lui Meghan Markle au spus în sala de judecată că „dezvăluirea identităţii lor în acest moment este un preţ inacceptabil de plătit pentru a continua în acuzaţia făcută pentru invazie de libertate”.

Unul dintre avocații Associated Newspapers, editura din spatele publicațiilor Mail și MailOnline a spus că cele cinci femei ar trebui numite, sub principiul dreptății din Marea Britanie.

Meghan Markle, însă, susține că prietenele sale au vorbit cu cei de la revista People, abia după ce articolul în cauză a apărut. Astfel că cele cinci ar putea fi chemate anul viitor la Înalta Curte din Londra pentru a depune mărturie în proces.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest