Meghan Markle, făcută praf de tatăl ei, după ce a anunțat lansarea cărții în care motivează plecarea de la Casa Regală!

 
+2 click pentru
galerie

Meghan Markle a fost făcută praf de tatăl ei, din nou, după ce a anunțat că își va lansa biografia în luna august, în care va motiva decizia de a părăsi Familia Regală!

Thomas Markle nu vede deloc cu ochi buni decizia lui Harry și a fiicei sale, Meghan Markle, de a dezvălui motivele din cauza cărora au decis să părăsească Familia Regală și să se mute în America. Bărbatul a catalogat gestul celor doi drept unul egoist, din cauza situației generate de pandemia de coronavirus care a imobilizat întreaga planetă.

Tatăl lui Meghan Markle a acordat un interviu pentru „The Sun”, în care a ținut să precizeze că își iubește fiica, însă nu îî place deloc persoana care a devenit odată ce s-a căsătorit cu Prințul Harry.

„Și-a ales cel mai nepotrivit moment pentru a se plânge de ceva, acum lumea trece printr-o adevărată criză. O iubesc, dar nu sunt de acord cu persoana care a devenit”, a spus tatăl lui Meghan, potrivit dailymail.co.uk.

Biografia va fi lansată pe 11 august

Ducii de Sussex își vor lansa biografia în care se vor afla toate detaliile despre plecarea din Familia Regală, cât și despre acomodarea cu un nou stil de viață, pe data de 11 august. Mai mult de atât, printre temele abordate de cei doi se va număra și relația pe care o are Meghan Markle cu tatăl său, cât și faptul că ducesa i-a trimis zeci de mesaje părintelui său în care l-a rugat să participe la nuntă, dar care a refuzat cu vehemență.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest