Meghan Trainor va deveni mamă pentru prima dată: „De cât timp îmi doream asta!”/ FOTO

 

Meghan Trainor și soțul ei, Daryl Sabara, vor deveni părinți pentru prima dată! Marele anunț a fost făcut de artista internațională chiar în cadrul unei emisiuni TV!

Meghan Trainor trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Cântăreața în vârstă de 26 de ani este însărcinată cu primul copil și se bucură din plin de minunea care s-a înfăptuit. La scurt timp, după ce a facut marele anunț în cadrul emisiunii „Today with Hoda and Jenna”, artista a publicat pe contul său de socializare o fotografie în care apare ecografia bebelușului pe care îl poartă în burtică.

„Toți știți de cât timp îmi doream asta!!! Eu și @darylsabara suntem mai mult decât fericiți și entuziasmați să cunoaștem acest drăguț copilaș la începutul anului viitor. Suntem însărcinați!”, a scris Meghan Trainor în descrierea fotografiei care a strâns aproape 1 milion de like-uri.

După postarea vedetei, și soțul cântăreței a publicat aceeași fotografie, care a venit însoțită de un mesaj emoționant: Te iubesc @meghan_trainor și abia aștept să îmi întemeiez o familie cu tine”, a scris Daryl Sabara, actorul cuoscut pentru rolul din seria „Spy Kids”.

Meghan Trainor și Daryl Sabara s-au căsătorit în ultima lună a anului 2018, iar la scurt timp după ce au făcut pasul cel mare, cei doi au mărturisit că își doresc foarte tare să aducă pe lume și un copilaș.

Astfel că, artista internațională a declarat că se vor apuca „de treabă” după ce termină turneul pe care îl avea la momentul acela. Zis și făcut! Iar acum cei doi vor deveni părinți pentru prima dată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest