Mel Gibson, pe patul de spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus! Care este starea actorului

 

Mel Gibson a fost infectat cu noul coronavirus! Celebrul actor și regizor de la Hollywood a stat o săptămână în spital, din cauza virusului de temut! Care este starea sa actuală?

Mel Gibson se numără printre celebritățile care au fost infectate cu noul coronavirus și care au preferat să intre într-un con de umbră, decât să confirme public că au fost testate pozitiv, așa cum au făcut Tom Hanks și soția sa.

Actorul și regizorul în vârstă de 64 de ani a stat în spital timp de o săptămână, în urmă cu câteva luni, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Starea de sănătate a lui Mel Gibson este foarte bună acum și de atunci s-a vindecat complet, fiind tratat de medicii dintr-un spital din Los Angeles.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”, a declarat reprezentantul lui Gibson, conform news.ro.

Mel Gibson locuiește, în prezent, cu partenera sa de viață, Rosalind Ross, cu care este împreună de mai bine de șase ani. Cei doi sunt părinții unui băiețel de trei ani, însă regizorul mai are încă opt moștenitori din relațiile anterioare.

Paparazzii din străinătate l-au surprins pe actorul de la Hollywood cu soția sa și cu micuțul pe care îl au împreună, pe străzile din California, în timpul unui moment de familie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest