Melisa susține că logodnicul lui Bahmu e tatăl ei! ”Dacă vrea, să facem testul de paternitate”

 

Cum a reacționat George Restivan după ce o tânără de 25 de ani a susținut că ar fi fiica lui.

 

Surpriză pentru Adriana Bahmuțeanu, după logodna cu George. O tânără în vârstă de 25 de ani, pe nume Melisa susține că ar fi fiica bărbatului intrat de doar câteva luni în viața vedetei. Tânăra susține cu tărie că spune adevărul, drept urmare l-a invitat pe George să facă testul de paternitate pentru a se convinge, dar adaugă că nu are nici cea mai mică pretenție de la părintele ei.

 

„Am aflat de la mama mea când am început să cresc și am întrebat-o cine este tatăl meu. A spus că el este tatăl meu și nu a vrut să știe de mine. A plecat în America. L-am cunoscut când aveam 16 ani și de atunci nu l-am mai văzut.

El a spus că nu a știut că mama era însărcinată, dar eu știu povestea că ar fi știut. Nu pot să-l acuz nici pe el, nici pe ea pentru că nu știu… Mama mea a decedat acum 5 ani. Nu-mi doresc absolut nimic, nici material, absolut nimic. Dacă vrea să facem testul de paternitate, sunt de acord pentru liniștea amândurora.'', a mărturisit Melisa, presupusa fiică a lui George Restivan, la Antena Stars.

 

Goerge Restivan i-a răspuns tinerei prin intermediul Antena Stars, spunând că a avut o relație de doar o zi cu mama fetei, după care a plecat în Statele Unite. În plus, a acuzat-o pe fată că i-ar fi cerut bani în trecut. "Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil. Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (...) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN).", a mărturisit George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

 

În cele din urmă, atât Adriana Bahmuțeanu, cât și George au subliniat că dacă se va doveni că Melisa e fata bărbatului vor face tot ce le stă în putință pentru a o integra, deoarece își doresc ca familia să fie cât mai numeroasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest