Mellina, probleme însemnate de sănătate! Medicii nu le dau de cap: „Mi-au zis că sunt bine din punct de vedere ginecologic”

 

Artista a mers din cabinet în cabinet, dar încă nu a primit un diagnostic precis. Ce se întâmplă cu tânăra!

 

Mellina, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a bătut în ultima perioadă calea mai multor spitale, confruntându-se cu o serie de probleme în zona pelviană. Însă, indiferent de specialiștii cărora le-a călcat pragul, niciunul nu a reușit să-i dea un diagnostic concret, mergând majoritatea dintre ei pe generalități.

 

"Nu mi-a ieșit nicio bacterie. Ultimul diagnostic este inflamație pelviană practic. E un diagnostic foarte general. (...) Până acum nu am avut diagnostice, asta a fost problema. Până acum, toți medicii la care am fost mi-au spus că sunt sănătoasă, nu am nimic. Au zis că sunt bine din punct de vedere ginecologic.", a declarat Mellina în exclusivitate pentru știrile Antena Stars.

 

Artista a mai precizat: "Simptomele mele sunt o usturime în partea exterioară a pelvisului, și în partea interioară. Diferă ca intensitate, ține de câteva luni, este ca o picătură chinezească, uneori intensitatea este foarte mare, uneori e mai ușot de acceptat. Sunt pe un anumit tratament care poate mai ameliorează, dar încă tratăm o simptomatologie fără să știm cauza practic."

 

Artista de dezvăluit că a început și alte tratamente alternative, inclusiv psihiatrice. "Am început terapia, sunt și pe tratament de la psihiatru și merg în continuare cu terapia, care a început să mă ajute. Fac în fiecare săptămână câte o oră. (...) Am început să fac și meditație în fiecare zi. (...) Sunt frustrată și dezorientată din cauza sănătății.", a mai spus Mellina la Știrile Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest