Meme a dezvăluit dieta cu care a dat jos şapte kilograme în 13 zile! „Este foarte eficientă” VIDEO

 

Mihaela Moise a suferit o transformare de zile mari. Celebra jurnalistă a reuşit să topească şapte kilograme în două săptămâni. Invitată în platoul emisiunii XNS, bruneta a dezvăluit care este dieta secretă pe care a ţinut-o şi în ce anume constă ea.

Dieta la care a apelat Mihaela Moise aka Meme, pentru a slăbi atât de mult, într-o perioada atât de scurtă, este una de origine daneză. Se pare că se poate ţine numai de două ori pe an, dat fiind că este vorba de un regim de resetare al metabolosmului.

Mihaela Moise s-a îngrăşat, în timpul sarcinii, 25 de kilograme, iar faptul că a reuşit să dea jos 17, a reprezentat un adevărat boost motivaţional pentru a o tine în aceeaşi direcţie, după cum a mărturisit chiar ea.

Este o dietă de schimbare a metabolismului care nu e chiar simplă, dar este foarte eficientă. O ţii 13 zile, după care ai şase luni de menţinere şi introduci treptat caloriile, după care poţi să o mai ţii o dată. Dieta asta nu o poţi ţine la infinit. Se ţine de maxim 2 ori pe an.” a declarat Mihaela Moise.

Pentru toate detaliile despre dieta daneză, daţi play la clipul de mai jos:


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest