Meniu de vedetă. Războiul divelor Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, etapa mic-dejun

 

Se tot spune că se imită una pe alta şi nu se suportă. De data asta, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au avut un nou război: cel al celui mai apetisant mic dejun! Haideţi să vedem cine câştigă!


Nimeni nu ne poate contrazice atunci când spunem că Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sunt divele României. Şi dacă tot s-a speculat că se copiază una pe alta, ei bine cele două mai au un obicei comun: le arată fanilor virtuali meniul zilei.


Să vedem aşadar cum încep cele două ziua. În timp ce Andreea Marin experimentează reţete cu ingrediente care mai de care mai sofisticate, Mihaela Rădulescu găseşte în micul dejun un prilej de răsfăţ, motiv pentru care l-a făcut cât mai consistent posibil.


Şi chiar dacă micul dejun al zânei pare foarte nesănătos, aflăm din comentariul ei de pe Facebook că ceea ce se vede este o păcăleală!
Dacă până şi ciocolata Andreei este doar o aparenţă ne putem închipui acum cum a reuşit vedeta să dea jos atât de multe kilograme. Dar să vedem un mic dejun ceva mai copios.


Mihaela Rădulescu face din micul dejun un regal, nu numai că îşi prepară mâncarea, dar alege să şi-o şi aranjeze frumos în farfurie ca să fie cât mai apetisantă. Şi dacă citim comentariul pe care vedeta l-a pus la fotografie, am spune că are un adevărat ritual dimineaţa.

"Începeţi lista de treburi zilnice cu voi înşivă. Mic dejun cât mai sănătos, sport măcar 15 minute şi duş, spălat pe dinţi şi pe creier, de gânduri negre sau meschine:. S-aveţi o zi frumoasă!", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

De fapt, ceea ce îi aducea Mihaelei fiori de plăcere era o simplă omletă cu mirodenii! Înţelegem aşadar de ce pare vedeta din ce în ce mai fericită! Pentru că ştie să se bucure la intensitate maximă de fiecare mică plăcere din viaţă!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest