Meniu împărătesc la nunta lui Salam cu Roxana Dobre! „Comanda a sunat foarte clar!”

 

Manelistul nu a scăpat nici cel mai mic detaliu, astfel încât nuntașii au avut parte de un răsfăț gastronomic de excepție.

 

Cel supranumit „Regele manelelor” nu s-a uitat deloc la bani la marele eveniment care a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. El și-a tratat invitații împărătește. „Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore. Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie”, a spus George, pentru Click.ro.

 

Florin Salam a fost foarte atent și la muzica care se ascultă în ziua nunții lui, dar și la cine face atmosfera la mult așteptatul eveniment. Programul artistic a fost unul de excepție, iar manelistul a adus o formație special din Turcia. Petrecerea a început, iar artiștii cântă, momentan, muzică de tipul celei Buddha Bar.

 

Roxana Dobre a purtat o rochie în care s-a simțit ca o adevărată prințesă, semnată de un designer de top de la noi din țară, Cristina Săvulescu. Și dacă tot veni vorba despre ținute, se pare că cei doi miri au încălcat o regulă nescrisă la nunta lor. Chiar dacă aceasta este o practică considerată neobișnuită, au decis ca toți invitații să se îmbrace în alb pentru că acesta a fost dress-code-ul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest