Meniul cu care s-a "conservat" aşa! Ce mănâncă într-o zi o femeie de 68 de ani care arată ca la 20?

 

Karyn Calabrese are 68 de ani, dar arată ca la 20. Femeia a mărturisit modul în care a reuşit să facă timpul să stea în loc pentru ea. Şi suprinzător este că nu sportul a ajutat-o, ci un meniu secret.

Doamna Karyn Calabrese a împlinit recent frumoasa vârstă de 68 de ani, dar nimeni ar crede că are atâtea primăvareri. Femeia a reuşit să îşi menţină corpul tânăr, cu ajutorul unui meniu foarte variat.

"Nu pentru mine! Cea de 68 a aniversare a mea a stârnit întrebări precum: «Cum ai reuşit să te menţii atât de tânără?», «De unde ai atât de multă energie?», «Cum ai reuşit să arăţi aşa fără operaţii chirurgicale sau botox». Iată secretul meu: îmi curăţ şi detoxifiez organismul de cel puţin patru ori pe an, de obicei la fiecare schimbare de anotimp. Cei care mă cunosc ştiu faptul că dieta mea presupune alimentaţie 99% raw vegană, fără fast-food. Am un regim alimentar centrat pe fresh-uri, legume, fructe, nuci şi seminţe. Cam ăsta e tot secretul meu. Ceea ce am învăţat în ultimii 45 de ani, din proprie experienţă, este faptul că mâncarea este foarte importantă, fiind temelia pentru felul în care corpul nostru arată", scrie Karyn Calabrese pe site-ul său.

Iată ce mănâncă doamna de 68 de ani pentru a arăta spectaculos.

Micul dejun

- brânză tofu, cârnaţi, bacon, brânză, pâine prăjită, clătite, compot de fructe

Gustare

- o cană de fructe, seminţe de chia

Masa de prânz

- un sandwich cu brânză tofu, cremă de usturoi cu mai multe sosuri, salata verde, roşii, spanac, ciuperci, salataă prăjită cu porumb şi seminţe de quinoua, dressing de avocado

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest