Merită să ştii asta! Situaţiile bizare care îi ucid erecţia

 

Viaţa de cuplu este de multe ori complicată, însă comunicare şi buna înţelegere pot salva orice situaţie neplăcută. Se ştie că în dormitor este indicat să aduci mereu ceva nou pentru a-ţi condimenta relaţia, dar în aceeşi măsură, trebuie să încerci să eviţi situaţiile bizere.

Bărbaţii care iau medicamente pentru o erecţie mai bună, în mod constant, se pare că nu fac decât să-şi distrugă viaţă sexuală pe termen lung. Inclusiv nivelul satisfacţiei sexuale scade, odată cu acest consum de medicamente.  Dar oricum, medicamentele nu sunt singurul lucru care influenţează în mod negativ erecţia. Iată alte patru situaţii care îşi spun cuvântul pe acest subiect, conform site-ului Menshealth.com.

Presiunea prea mare

Dacă bărbatul pune o presiune prea mare pe el însuşi pentru a performa sexual, cu atât mai slabă va fi prestaţia lui. Specialiştii au demonstrat ştiinţific pe un eşantion de 48 de bărbaţi pe care i-au supus unor imagini cu conţinut explicit sexual, în timpul cărora le aminteau că trebuie să aibă măcar 60% erecţie. De câte ori li se amintea acest lucru, erecţia suferea vizibil.

Pielea prea uscată

Există bărbaţi cu o epiderma foarte uscată, chiar cu eczeme. Specialiştii au demonstrat că bărbaţii cu probleme de epiderma sunt cu 60% mai expuşi disfuncţiilor erectile, decât cei cu o epiderma normală. În acest caz, este obligatoriu un consult medical, dar şi măsurarea trigliceridele şi colesterolul.

Lacrimile ucid erecţia instantaneu

S-a demonstrat că tristeţile şi emoţiile necontrolate ale femeilor ucid erecţia masculină instantaneu, micşorand nivelul testosteronului din orgasnism. Din nou, afirmaţia este demonstrată ştiinţific, fiind monitorizate reacţiile unui eşantion de 24 de bărbaţi care au fost puşi să privească mai multe imagini cu femei înlăcrimate.

Discuţiile ei cu amicii lui

Iată un lucru care ameninţă serios erecţia! Când iubita se apropie periculos de mult de cei mai buni prieteni ai tăi şi începe să aibe prea multe schimburi de replici cu ei, această situaţie omoară erecţia, pur şi simplu. Cercetătorii au demonstrat că bărbaţii consideră aceste conversaţii că un atac la masculinitatea şi intimitatea lor, ceea ce este un adevărat semnal de alarmă pentru erecţie. Asta nu înseamnă că el trebuie să ia distanţă de propria iubita, ci trebuie să încearce, pur şi simplu, să petreacă mai mult timp cu băieţii.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest