Mesaj de ULTIMĂ ORĂ, după anunţul divorţului! Brigitte Sfăt a RĂBUFNIT: "Bravo, Ilie, îţi mulţumesc că aşa mă răsplăteşti!"

 
+2 click pentru
galerie

Au fost împreună mai bine de 6 ani, însă acum sunt decişi să-şi spună "Adio!" De-a lungul timpului, Brigitte şi Ilie Năstase au trecut atât prin momente pline de fericire, cât şi clipe de coşmar. Haideţi să vedem împreună povestea de dragoste dintre cei doi.


A avut mii de femei, dar până la urmă a ales-o pe ea. S-au cunoscut în cele mai grele momente ale vieţii lor, însă asta nu i-a împiedicat să rămână împreună. De-a lungul timpului au trecut şi prin momente dificile, cât şi prin momente de bucurie. Cu toate acestea, bărbatul nu s-ar fi oprit niciodată din a căuta noi aventuri.

Încă din luna martie a acestui an  Brigitte parcă presimţea ce avea să se îmtâmple.

"Sper sa fiu partenera oficiala si neoficiala si unica. Daca as sti ca nu sunt asa s-ar termina totul. El este copil si recunoaste. Eu sunt o persoana care afal tot. Daca le accepta bine, daca nu, el are 70, eu am 39, am tot viitorul inainte, nu imi place sa fiu luata de proasta", spunea Brigitte Sfăt.

Trecută şi ea printr-o astfel de experienţă cu Ilie Năstase, Amalia a răspuns clar şi răspicat  tuturor întrebărilor.

"Eu nu vorbesc niciodată despre viaţa privată a nimănui şi nici a lui Ilie şi nici a ei. Mai mult decât atât nu pot să vă spun", spunea Amalia.

Brigitte, mesaj de ultimă oră

Azi, la nici 24 de ore de la anunţul divorţului, Brigitte Sfăt a răbufnit pe Facebook şi i-a transmis un mesaj acid viitorului fost soţ, care a fost surprins în compania altei femei: "Bravo Ilie, iti multumesc ca asa ma rasplatesti pentru toate eforturile pe care le fac sa te scot din probleme".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest