Mesaj șoc al Anamariei Prodan, după ce Reghe a publicat imagini cu ecografia copilului: „Nu are nicio vină…”

 

Sexy-impresara și-a îndreptat exclusiv tirul spre soțul ei, transmițând și ce pretenții are de la acesta după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial, pe rețelele de socializare, că va deveni tată.

 

Laurențiu Reghecampf a postat un video cu ecografia copilului, iar Anamaria Prodan a reacționat numaidecât. Pentru că la mijloc era un copil ce așteaptă să vină pe lume, sexy-impresara nu a avut o reacție furibundă, ci din contră, una în care îi urează pruncului rezultat din relația soțului ei cu Corina Caciuc tot binele din lume. "Să-i dea Dumnezeu mult noroc copilului și o viață de vis. Ce doresc copiilor mei, le doresc și copiilor lui Laurențiu. El nu are nici o vină pentru ceea ce a făcut tatăl lui", a postat Anamaria Prodan pe pagina oficială de Instagram.

 

Impresara a spus că nu-i poartă ranchiună Corinei Caciuc, pe care a absolvit-o de vreo vină. Ea a considerat că numai și numai Laurențiu Reghecampf este responsabil pentru situația dată și preconizează că acesta o va părăsi și pe actuala iubită în cazul unei ispite și mai tentante: "Nu avem nici o treabă cu amanta. Dacă nu era asta, era alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii. Istoria se repetă!"

 

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf, tot pe instagram, să-I dea înapoi jumătate din banii și bunurile pe care I le-ar fi luat. "Ca sa se liniștească Reghe am sa declar ceva care poate o sa uimească audienta. Aceasta fata caciuc nu are nici o vina. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald si o familie ! Nu contează cu ce s a ocupat sau cu ce se ocupa. Nu e treaba noastră. Daca nu era caciuc la timona era alta caciuc. Deci ! Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât ! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta sotului meu Unele mai Ok. Altele mai rele. Nu ma interesează nimic".

 

"Am copiii mei pt care trăiesc frumos departe de lumea macabra a sotului meu. Faptul ca vb urat de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l am ridicat , el a coborât. Noi însă avem dreptul sa vorbim si sa ne dam cu părerea căci bebeficiem de libertate de exprimare. Deci academiciana corina cu diploma la Cambridge si afaceri de milioane de euro in china nu are vina ca reghe si a devalizat familia ca si a bătut joc de copiii lui care azi nu pot sa ridice capul de Rușine. Toate astea s doar din vina lui si o sa plătească legal Pt fiecare mișcare greșita si Pt fiecare batjocora adusă familiei mele. Felicitari Pt ingerul mic si sa l ajute Dumnezeu sa nu simtă caracterul tatălui lui cum l au simțit copiii mei. Va Multumesc !", a mai scris Anamaria Prodan pe pagina ei personală de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest