Mesaj special de Dragobete! Surpriza este pe meritul vostru

 

De Valentine's Day şi de Dragobete, Antena Stars are o surpriză de proporţii pentru toate cuplurile! De azi vedetele noastre vă umplu sufletele cu cel mai frumos cântec de dragoste

Să începem cu matinalul. Bote şi Rocsana Marcu au stat ore întregi în platou pentru a pune pe portativ mesajul de dragoste. Au râs copios, au făcut declaraţii de dragoste, totul pentru cei care sărbătoresc iubirea în aceste zile speciale.

Nici Star Matinal de Weekend nu a uitat de voi. Vj Raru şi Irina Cordoneanu v-au pregătitit o surpriză exact aşa cum meritaţi. Vă prezintă aproape în fiecare zi cele mai interesante subiecte din showbiz-ul mioritic, iar astăzi vă transmit un mesaj simplu, însă cel care contează.

Maria Simion, de la emisiunea "Wonder Life" a îmbrăcat o rochie de senzaţie, ce pune perfect accentul pe această sărbătoare şi a participat la o şedinţă foto tematică. Ce a ieşit.vedeţi imediat.

Oana Turcu şi Cristi Brancu vă transmit un mesaj prin propriul exemplu. Cum dragostea este cea mai importantă zilele acestea, cei doi v-au pregătit o surpriză.

Dacă aţi aşteptat cu nerăbdare să aflaţi ce surpriză v-a pregătit asistentele, acum a venit momentul. Cele două "păcătoase" sunt de data aceasta mai îndrăgostite ca niciodată.

Nici "Dincolo de aparenţe" nu a uitat de voi. Florentina Fântânaru a stat ore întregi în faţa camerei de filmat pentru ca totul să iasă impecabil.

Natalia şi-a pus din nou farmecul la treabă şi a participat la o şedinţă foto alături de Morar.

În fiecare weekend o vedem la "Star Zodiac".Camelia Pătrăşcanu radiază. La şedinţe foto, ea ne-a făcut să simţim de ce ziua îndrăgostiţilor e mai frumoasă ca niciodată.

De Valentine's Day, Antena Stars vă urează multă fericire şi la cât mai multe momente romantice alături de partenerul de viaţă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest