Mesaj special de dragoste! Surpriză pe meritul vostru

 
+2 click pentru
galerie

De Valentine's Day şi de Dragobete, Antena Stars are o surpriză de proporţii pentru toate cuplurile! De azi vedetele noastre vă umplu sufletele cu cel mai frumos cântec de dragoste.

Să începem cu matinalul. Bote şi Rocsana Marcu au stat ore întregi în platou pentru a pune pe portativ mesajul de dragoste. Au râs copios, au făcut declaraţii de dragoste, totul pentru cei care sărbătoresc iubirea în aceste zile speciale.

Nici Star Matinal de Weekend nu a uitat de voi. Vj Raru şi Irina Cordoneanu v-au pregătit o surpriză exact aşa cum meritaţi.

Maria Simion, de la emisiunea "Wonder Life" a îmbrăcat o rochie de senzaţie, ce pune perfect accentul pe această sărbătoare şi a participat la o şedinţă foto tematică.

Oana Turcu şi Cristi Brancu vă transmit un mesaj prin propriul exemplu. Cum dragostea este cea mai importantă zilele acestea, cei doi v-au pregătit o surpriză.

Dacă aţi aşteptat cu nerăbdare surpriza asistentelor, acum a venit momentul. Cele două "păcătoase" sunt de data aceasta mai îndrăgostite ca niciodată.

Nici "Dincolo de aparenţe" nu a uitat de voi. Florentina Fântânaru a stat ore întregi în faţa camerei de filmat pentru ca totul să iasă impecabil.

Natalia şi-a pus din nou farmecul la treabă şi a participat la o şedinţă foto alături de Mihai Morar.

De Valentine's Day, Antena Stars vă urează multă fericire şi la cât mai multe momente romantice alături de partenerul de viaţă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest