"I am an ukrainian!" Mesajul DISPERAT al unei protestatare din Kiev a făcut înconjurul lumii!

 
+2 click pentru
galerie

Au trecut trei luni de la izbucnirea protestelor din Ucraina, iar conflictul este din ce în ce mai aprins. De câteva zile, circulă pe Internet un filmuleț care a impresionat întreaga lume.

În înregistrarea video, o tânără protestatară din Kiev se uită direct în cameră și transmite un mesaj simplu, dar cu un impact emoțional foarte puternic.

"Sunt o ucrainiancă, nativă din Kiev. Și acum sunt în Maidan, în partea centrală a orașului meu. Vreau să știți de ce mii de oameni din întreaga țară sunt pe străzi. Există un singur motiv: vor să se elibereze din dictatură, vor să scape de politicienii care lucrează numai pentru ei, care sunt pregătiți să tragă, să bată, să rănească oamenii doar ca să își salveze banii, doar ca să își salveze casele, doar ca să își salveze puterea.

Vreau ca oamenii care sunt aici, care au demnitate, care sunt curajoși, să trăiască o viață normală. Suntem oameni civilizați, dar guvernanții noștri sunt barbari. Aceasta nu este Uniunea Sovietică, vrem ca justiția noastră să nu fie coruptă, vrem să fim liberi. Știu că poate mâine nu vom mai avea telefon, nu vom mai avea conexiune la Internet și vom fi singuri aici. Și poate polițiștii ne vor ucide unul câte unul, când se va lăsa întunericul aici.

De aceea, vă rog acum să ne ajutați. Avem această libertate în inimile noastre, avem această libertate în mințile noastre, iar acum vă rog să construiți această libertate în țara noastră. Ne puteți ajuta doar spunând povestea aceasta prietenilor voștri, doar împărtășind acest videoclip. Vă rog, răspândiți-l. Vorbiți cu prietenii voștri, vorbiți cu familia voastră, vorbiți cu guvernul vostru și arătați că ne sprijiniți."

Sursa: bbc.co.uk


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest