Mesajul dubios cu care Irinel Columbeanu a revenit pe internet, după o absență de șase luni/ VIDEO

 

Irinel Columbeanu a revenit pe internet, după o absență de șase luni, cu un mesaj destul de... dubios, care a ridicat multe semne de întrebare în rândul celor care îl urmăresc.

Irinel Columbeanu a dispărut o bună bucată de timp din mediul online, iar acum a decis să reapară, însă modul în care a făcut-o, nu a fost înțeles de niciunul dintre urmăritorii săi.

Fostul milionar a realizat un filmuleț în care susține că urmează să ofere detalii despre situația în care se află, cât și despre revelațiile pe care le-a avut în perioada în care a „absentat” de pe internet, însă nu înainte de a se consulta cu fiica pe care o are cu Monica Gabor, dat fiind că este foarte cunoscută pe YouTube.

"Bună să vă fie starea, ziua și viața. Acum treisprezece zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de YouTube urmă să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai. În tot acest timp, am observat ce se întâmplă. Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel. Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!", a fost mesajul dubios al lui Irinel Columbeanu pe care l-a publicat atât pe YouTube, cât si pe pagina sa de instagram.

A îmbătrânit vizibil

Irinel Columbeanu a suferit o transformare vizibilă cât a stat departe de ochii curioșilor. Fostul milionar a acumulat câteva cearcăne și riduri de expresie, semn că nu se află în cea mai roz perioadă a vieții sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest