Mesajul dur pe care Brigitte i l-a transmis Ralucăi Podea, după ce a fost amenințată: „Bucură-te că nu ți-am făcut plângere penală”

 

Brigitte fulgeră și tună, după ce Raluca Podea a lansat mai multe acuzații atât la adresa ei, cât și a partenerului de viață. Soția lui Florin Pastramă a vorbit cu lux de amănunte despre motivele care au dus războiul cu blondina, cât și despre care este, de fapt, adevărul în scandalul de proporții dintre ele.

Brigitte a mărturisit că deși era la începutul relației cu Florin Pastramă, la ieșirea din proiectul televizat în care l-a cunoscut pe actualul soț, a primit două mesaje amenințătoare din partea Ralucăi Podea.

Pentru că nu și-a dorit scandal, bruneta nu a vrut să depună plângere penală împotriva blondinei, astfel ca au încercat să rezolve problema în intimitate, fără scandal. Zis și făcut. La puțin timp după ce a fost șantajată și amenințată, Brigitte și Florin s-au întâlnit cu Raluca Podea, căreia i-au plătit datoria pe care o pretindea.

„Am fost într-un proiect fără telefon 3 luni. Când am ieșit m-am trezit cu două mesaje, unul în care eram jignită în toate felurile, cât și pe acesta. Nu am putut să vorbesc de el pentru că am fost sub un contract. Dar văd că această doamnă merge pe la televiziuni și vorbește despre hărțuire despre banii pe care soțul meu îi datora și pe care i-am dat deja.

A doua zi după ce a ieșit din acest proiect, el i-a dat suma de bani. Eu eram la 3 m distanță, iar ea a refuzat să intre în casă, pentru că i-a fost frică să nu fie înregistrată că i se dau bani. Puteam să îi fac plângere penală, dar nu am vrut pentru că sunt penticostală.” a spus Brigitte.

Ce mesaj dur i-a transmis Brigitte, Ralucăi Podea

Deși datoria a fost achitată, Raluca Podea susține că nu a văzut niciun ban. Astfel că Brigitte a răbufnit și i-a transmis un mesaj extrem de dur, în speranța că va înceta cu minciunile. Iar dacă nu, are de gând să scoată și mai multe dovezi care să o incrimineze.  

„Când adevărul este deformat, trebuie să mă apăr. Ea vorbește în numele meu și al lui Florin și spune lucruri urâte despre noi. Am postat mesajul ca lumea să vadă ce fel de speță de femeie este. Eu nici nu știam de existența ei, când m-am trezit cu mesajul ăsta. Nici nu știam eu ce treburi are cu Florin. El nici nu era cu mine.” a spus Brigitte.

„Zi, Doamne Ajută, că nu ți-am făcut plângere penală! Am vorbit eu vreodată despre tine? Am vorbit doar atunci când am fost măscărită de tine prin presă. Dar o să vin cu dovezi!” a mai spus bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest