Mesajul Georgianei Lobonț pentru Armin Nicoară și Claudia Puican: „Când le-o fi greu să apeleze la mine!”

 

Astăzi are loc marea nuntă dintre Armin Nicoară și Claudia Puican pe pământ turcesc. Georgiana Lobonț le este alături și chiar le-a transmis un mesaj celor doi și prin intermediul Antena Stars.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc astăzi în Turcia, iar la marele eveniment a fost invitată să participe și Georgiana Lobonț. Între saxofonist și cântăreață au avut loc o serie de colaborări muzicale, dar la un moment dat relațiile au fost tensionate, cei doi nevorbindu-și timp de câteva luni bune. Cert este că s-au împăcat la finalul anului, iar acum sunt în cele mai bune relații.

 

Georgiana Lobonț, cea care are o căsnicie fericită și copii minunați, și-a permis să le dea un sfat mirilor prin intermediul Antena Stars:  „Să fie răbdători și înțelegători unul cu celălalt și să pornească de la început cu dreptul. Să se iubească și să țină unul la altul pentru că ăsta este cel mai important lucru și atunci când vor întâmpina momente grele pentru că se întâmplă și așa să apeleze la mine. Glumesc, când o să aibă momente grele să se gândească la alea bune și la fel, să fie răbdători, înțelegători, pentru că asta e viața”, a mărturisit Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

 

Cei doi miri și invitații lor petrec de câteva zile în Turcia, dorind ca nunta lor să fie una ca-n povești de trei zile și trei nopți. Georgiana Lobonț le este alături celor doi viitori soți tot timpul și are grijă să îi sprijine atât în momentele frumoase, dar și în cele grele. „O să fie petrecere în fiecare seară. (...) În seara asta ne petrecem la fel cum am făcut-o și aseară, când am ajuns”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest