Mesajul intrigant al lui Cornel Ilie, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Lidia Buble: „Când te iubesc, lupt pentru tine”

 

La scurt timp după ce s-a zvonit că Lidia Buble și-ar fi găsit fericirea în brațele lui Cornel Ilie, proaspăt divorțat, după separarea de Răzvan Simion, solistul trupei Vunk a scris un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare!

Cornel Ilie a divorțat de soția sa, după cinci ani de căsnicie! Artistul și Eliza Sudidu au decis să meargă pe drumuri separate, însă în calitate de prieteni, dat fiind că au și doi copii împreună. Despărțirea celor doi a fost una pe cale amiabilă și fără scandal.

Imediat după semnarea actelor de divorț, Cornel Ilie și Lidia Buble au scos o piesă împreună, care a devenit în scurt timp un hit, atât datorită mesajului, cât și datorită videoclipului, în care cei doi au fost protagoniștii unor momente pasionale.

De atunci și până în prezent, s-a tot vehiculat că scenele filmate reprezintă o realitate pe care cei doi, încă, nu vor să o facă publică. Mai mult de atât, ultimul mesaj scris de Cornel Ilie pe contul său de socializare a ridicat și mai multe semne de întrebare în ceea ce privește natura relației pe care o are cu Lidia Buble.

”Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine. Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem...”, e doar o parte din mesajul postat!

Deși nu a numit-o pe Lidia Buble în mesajul scris, internauții au umplut secțiunea de comentarii cu numele ei. Hmmm, oare să fie vorba de o nouă idilă în showbiz? Rămâne de văzut! Așa că stați pe aproape.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest