Mesajul lui Lino Golden pentru Alex Velea și Antonia, după ce a fost acuzat de trădare: „Viața merge înainte”

 

Pentru că toată lumea s-a întors împotriva lui Lino Golden, după ce a anunțat „despărțirea” de Alex Velea, fiind catalogat drept un om nerecunoscător pentru tot ce i-au oferit artistul și Antonia, de-a lungul anilor, rapper-ul a decis sa le transmită un mesaj celor doi!

Recent, Lino Golden a anunțat că s-a rupt definitiv de Alex Velea, iar mesajele pe care le-a scris ulterior, au ridicat mari semne de întrebare în privința motivelor care au dus la destrămarea relației celor doi.

“Știți oamenii ăia care vorbesc despre toată lumea? Și după, tot ei dau sfaturi și vorbesc de cei care bârfesc? Vreți să vă zic despre ei? Ăia sunt cei mai șerpi, cei mai periculoși”, a spus Lino Golden pe pagina sa personală.

Mesajul lui Lino Golden pentru Alex Velea și Antonia

Lino Golden a fost pus la zid, atât de oamenii din anturajul lui, cât și de urmăritorii de pe pagina sa de socializare, din cauza afilierii cu Abi, la scurt timp după ce a anunțat „despărțirea” de Alex Velea. Sătul până peste cap să fie numit „ingrat”, rapper-ul le-a transmis un mesaj atât celui care l-a lansat și l-a ajutat să își facă un nume în industria muzicală, cât și partenerei sale de viață.

Lino Golden și-a exprimat recunoștința pentru Alex Velea și Antonia, pentru toate momentele în care i-au fost alături și au avut grijă de el, menționând că așa se încheie un capitol din viața lui.

”Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte”, a scris Lino pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest